Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens TRI GRAND PRIX ZANDVOORT? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je in de week voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Adres

TRI GRAND PRIX ZANDVOORT wordt georganiseerd rond het Circuitpark Zandvoort in Zandvoort. De adresgegevens:
Circuitpark Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort

Afstanden

Zondag 16 juni 2019
Op zondag 16 juni is het de beurt aan jezelf om de uitdaging van TRI GRAND PRIX ZANDVOORT aan te gaan. Er kan deelgenomen worden aan zowel de sprint afstand als de Olympische afstand triathlon. Voor het 2e jaar op rij wordt dit evenement georganiseerd voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden voor de sprint- en Olympische afstand zijn als volgt:

  • Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen
  • Olympische afstand triathlon: 1500 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen

Het NK Masters vindt plaats over de Sprintafstand en ook de Jeugd/Junioren strijden tegen elkaar over deze afstand.

Faciliteiten bij start/finish

In en rond de paddock bij de finish zijn toiletten en is horeca te vinden. De expo is ook geplaatst rond restaurant La Course. Bij de start op het strand is Bernie’s beachclub met toiletten en horeca.

Jouw supporters zijn hier van harte welkom om je aan te moedigen. Ook buiten aan de finish is er voor jouw supporters voldoende gelegenheid jou aan te moedigen.

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de registratiebalie op het Circuit Zandvoort bij Restaurant La Course, Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Huren racefiets

Heb je geen racefiets? Geen probleem!
Speciaal voor de deelnemers van TRI GRAND PRIX ZANDVOORTwordt er een kortingstarief aangeboden. Je kunt een racefiets huren door dit aan te geven bij je inschrijving voor  €45,00.

Temperatuur

Zodra het laatste resultaat bekend is, plaatsen we dit op onze Facebookpagina en op deze website. De regels voor het dragen van een wetsuit:

– Temperatuur onder de 15 graden: wetsuit verplicht

– Temperatuur tussen de 15 en 22 graden: wetsuit niet verplicht, maar wel toegestaan

– Temperatuur boven de 22 graden: wetsuit verboden

Tri-suit kopen

Heb je geen zin om je om te kleden tussen de verschillende disciplines? Dan is een tri-suit de oplossing! In een tri-suit voltooi je alle onderdelen van de triathlon.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search